XII premi Julián Besteiro de les Arts i les Lletres

julián besteiro

La Escuela Julián Besteiro , de la UGT Confederal, convoca el "XII premio Julián Besteiro de las Artes y las Letras", destinat a reconèixer a persones amb una trajectòria intel·lectual significada per la seva intrínseca qualitat , per la defensa de les llibertats i per la seva projecció i significació social.

Les candidatures podran proposar-se per institucions, associacions, entitats i particulars. S’hauran d’enviar fins el dia 18 de maig a:

Escuela Julián Besteiro

Referencia: "XII Premio Julián Besteiro de las Artes y las Letras"

C/ Azcona 53       28028 Madrid

acompanyades d’una breu biografia de la persona o persones proposades i una nota significativa de la raó de la proposta.

El premi consistirà en un motiu artístic al·legòric de la figura de Julián Besteiro que s’entregarà a la persona premiada en un acte cultural a realitzar en lloc i data per determinar.

Podeu veure detalls d’edicions anteriors a l’enllaç de la imatge.
barra-separadora-ok1.jpg.gif

Catàleg de qualificacions professionals de Catalunya

decret catàleg qualificacions professionals  

Us adjuntem un Decret recentment publicat que pretén acostar i harmonitzar el Catàleg de qualificacions professionals de Catalunya (formació d’origen laboral – competències professionals) i el Catàleg modular integrat de formació professional (formació d’origen acadèmic – formació professional)

 

Podeu consultar el Catàleg de qualificacions professionals de Catalunya a la web de l’ICQP (Institut Català de Qualificacions Professionals) 

barra-separadora-ok1.jpg.gif