Oposicions Administració General de l’Estat – Examinadors de Tràfic

La FeSP-UGT Catalunya organitzarà una nova edició presencial de preparació de l’oposició d’Administratius de l’Estat – Especialitat d’Examinadors de Tràfic.

Es farà una reunió informativa a Barcelona (Rambla de Santa Mónica 10) el divendres 15 de novembre a las 17 hores. Si voleu assistir-hi es millor que ho comuniqueu abans a centralfesp@catalunya.ugt.org per previsió de logística

barra-separadora-ok1-2

Hi ha molts empleats públics?

estudi cost serveis públicserrores-el-coste-de-la-admi.gif 2-errores-el-coste-de-la-ad.gif Us adjuntem l’enllaç a l’estudi «El empleo público en España no es excesivo», comparatiu de la dimensió i el cost dels serveis públics en diferents països i dos quadres inclosos al mateix.

Està realitzat per Vicenç Navarro,Catedràtic de Polítiques Públiques de la Universitat Pompeu Fabra, Marta Tur, Coordinadora de l’Observatori Social d’Espanya, i dos investigadors més.

És significatiu que la nostra ràtio d’empleats públics en relació amb la població empleada o amb la població total sigui de les més baixes dels països del nostre entorn.

Taula rodona: «L’eficiència de les AA PP catalanes»

jorn efic adm publ.gif

El dia 1 de juny va tenir lloc a l’EAPC la taula rodona “L’eficiència de les administracions públiques catalanes”, amb la participació de:

Carles Ramió, director de l’EAPC

Josep Maria Àlvarez, secretari general de la Unió General de Treballadors de Catalunya

Germà Bel, catedràtic d’economia de la Universitat de Barcelona

Joan Carles Gallego, secretari general de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya

Joan Tugores,